Declaratie pe propria raspundere

Dumneavoastră puteți utiliza acest website și oricare parte a acestuia, numai în scopuri legale. În scopul utilizării, declarați și garantati că sunteți un utilizator de bună credință.

Este RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRĂ să vă asigurați ca utilizați acest website în conformitate cu termenii și condițiile indicați pe acest website în secțiunile „Termeni și condiții de utilizare”, „Politica de confidentialitate și protectia datelor cu caracter personal”, „Politica privind modulele cookie”, „Limitarea răspunderii”.

Nu aveți dreptul să utilizați acest website sau oricare parte a acestuia pentru:

(i) a efectua orice activitate care este sau care poate fi direct sau indirect ilegală;

(ii) a efectua orice activități care vor incălca sau care ar putea încălca drepturile unui tert, inclusiv dreptul de a transmite un conținut asupra caruia nu aveti dreptul, și

(iii) a oferi, solicita sau acorda accesul public la orice conținut la care aveți acces în mod individual. În plus, pentru a ne permite să menținem fiabilitatea și eficiența acestui website, dumneavoastră acceptați în mod expres să nu furnizați informații și răspunsuri irelevante, inselătoare sau gresite la intrebările sau solicitarile din cadrul acestui website.

Dumneavoastră garantați și afirmați că:

  1. NU veti pretinde ca sunteți o alta persoană și că nu veți prezenta inexact niciun fel de informatie în legătură cu persoana dumneavoastră;
  2. NU veți furniza informatii incomplete, false sau inexacte în nicio cerere depusă prin intermediul acestui website;
  3. NU veți transmite orice conținut sau informație care conține viruși, nu veți efectua abuzuri electronice, nu veți frauda sau falsifica, ignora drepturile oricarei alte terte parti, nu veți utiliza fara drept adrese IP, nu veți permite accesul neautorizat;
  4. NU veți sterge sau altera în orice alt mod niciun fel de material publicat de o terță parte.

Actualizarea continutului Declarației

Continutul acestei Declarații poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative vă vom informa despre acestea prin note de informare usor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost facută cea mai recentă actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicării pe website. Responsabilitatea de a verifica continutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document vă revine în totalitate.

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți intrebări sau comentarii cu privire la acest document puteți depune o cerere scrisă prin posta la următoarea adresa: Str. Heinrich Heine, Nr.30, Sibiu, România sau prin e-mail la următoarea adresă de e-mail: recrutare@hrsystems.ro.