Limitarea raspunderii

Termenul „HR Systems” sau „noi” se referă la entitatea juridică HR Systems International în România, respectiv:

– HR Systems International S.R.L., o societate cu răspundere limitată de drept român, având sediul social înregistrat în Sibiu, Str. Heinrich Heine, Nr.30, înmatriculată la Registrul Comerțului Sibiu, cu numărul de înregistrare J 32/1266/2004, cod unic de înregistrare RO 16706216.

Acest document oferă de asemenea beneficii pentru afiliați, furnizorii de servicii și sub-contractorii HR Systems, inclusiv diferite companii din grupul HR Systems (denumite colectiv “Afiliați si Furnizori”).

Utilizarea de către dumneavoastră a acestui website se face pe propriul risc. Acest website este oferit astfel cum este disponibil, respectiv „AS IT IS” și „AS AVAILABLE”, fără reprezentări și garanții (spre exemplu, disponibilitate, acuratețe sau formă completă), HR Systems și Afiliații și Furnizorii săi limitându-și răspunderea față de oricare și toate cele mai sus menționate.

În scopul utilizării acestui website sunteți singurul responsabil pentru obținerea, configurarea și întreținerea în orice mod a hardware-ului, software-ului, serviciilor de telefonie și a oricăror altor echipamente și servicii necesare pentru ca dumneavoastră să puteți utiliza acest website.

Accesând website-ul, sunteți de acord cu Limitarea Răspunderii. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile din această secțiune, vă solicităm să încetați utilizarea website-ului.

Internetul nu este un mediu sigur, fiind posibilă întreruperea, oprirea accesului, precum și încălcarea accidentală sau deliberată a securității și confidențialității informațiilor, ca urmare a unor situații în afara controlului nostru.

Astfel, utilizarea acestui website poate fi afectată de numeroși factori în afara controlului HR Systems.

HR Systems, Afiliații și Furnizorii nu vor fi responsabili față de dumneavoastră sau față de alte terțe părți pentru vreun prejudiciu suferit de dumneavoastră ca rezultat al oricărui eveniment dintre cele mai sus menționate și nici pentru niciun fel de prejudiciu suferit de dumneavoastră ca rezultat al oricărei defecțiuni operaționale, modificări sau retrageri a website-ului. În consecință, conținutului website-ului este disponibil fără garanții, exprese sau implicite, inclusiv dar fără a se limita acuratețea, actualitatea și/sau integralitatea informațiilor furnizate.

Fără a aduce nicio limitare în legătură cu cele mai sus menționate, precum și în corelare cu legislația aplicabilă, HR Systems, Afiliații și Furnizorii săi nu oferă nicio reprezentare sau garanție cu privire la faptul că:

-Website-ul va fi compatibil cu computerul dumneavoastră și cu echipamentele și software-ul asociat;

-Website-ul va fi disponibil sau va funcționa fără întrerupere sau nu va avea erori sau că vreuna dintre erori va fi corectată;

-Website-ul vă corespunde cerințelor dumneavoastră;

-Informațiile conținute pe acest website sau în legatură cu acesta vor fi corecte și complete;

-Faptul că unele sau anumite rezultate pot fi obținute prin intermediul utilizării acestui website;

-Utilizarea website-ului, descărcarea oricăror informații nu va genera virusi sau orice alte componențe distructive sau disruptive.

HR Systems, precum și reprezentanții, orice mandatari ai acestuia, inclusiv Afiliații și Furnizorii săi, nu vor fi răspunzători față de dumneavoastră sau alte terțe părți pentru niciun fel de daune directe sau indirecte, sau pentru alte prejudicii de orice altă natură în legătura cu utilizarea acestui website, orice conținut aflat pe website sau accesat prin utilizarea acestuia.

Recunoașterea și acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor din cadrul acestui document constituie o alocare corecta a riscurilor asumate și a răspunderii.

Sunt interzise linkurile către website fără permisiunea scrisă explicita a HR Systems. Framingul (încadrarea site-ului într-un alt site), mirroring-ul (copierea) site-ului, scraping-ul (copierea de conținut de pe site și republicarea în altă locație) și alterarea datelor disponibile pe website sau a conținutului acestuia în orice forma si prin orice metoda sunt strict interzise.

Actualizare

Conținutul acestui document poate fi actualizat periodic, prin republicarea versiunii revizuite în pagina pe care o vizualizați la acest moment. În cazul unor modificări semnificative vă vom informa depre acestea prin note de informare ușor vizibile postate pe website-ul nostru, indicând la începutul documentului când a fost făcută cea mai recenta actualizare. Versiunea revizuită intră în vigoare la data publicarii pe web-site. Responsabilitatea de a verifică conținutul acestei pagini pentru a fi la curent cu cea mai recentă versiune a acestui document va revine în totalitate.

Cum ne puteți contacta

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acest document puteti depune o cerere scrisă prin poșta la următoarea adresa: Str. Heinrich Heine, Nr.30, Sibiu, România sau prin e-mail la următoarea adresa de e-mail: recrutare@hrsystems.ro.